Glavni voditelj ŠHF je prof. Andrija Ivančan, koji vodi i Ples. Tibor Bun je voditelj Tambura s gostom predavačem Sinišom Leopoldom , a Vjekoslav Martinić je voditelj Tradicijskih glazbala.
 

Prijavu je moguće izvršiti popunjavanjem i slanjem priloženih prijavnica najkasnije do 4. lipnja 2018. uputiti na adresu: HRVATSKA MATICA ISELJENIKA, Trg Stjepana Radića 3, 10000 Zagreb, ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
 

Rok za prijavu na LJETNU ŠHF 2018. jest najkasnije do 4. lipnja 2018. Rok za plaćanje školarine po primitku računa jest najkasnije do 1. srpnja 2018.
 

Školarina za ljetnu ŠHF 2018. iznosi 80 eura za polaznike izvan RH te 600 kuna za polaznike iz RH. Nakon poslane prijave polaznici dobivaju račun od Hrvatske matice iseljenika na osnovi kojeg plaćaju školarinu.
 

Plaćanje školarine vrši se tek po primitku računa sa svim potrebnim podacima, koji Hrvatska matica iseljenika šalje polaznicima na osnovi primljene prijave.
 

Smještaj je organiziran u Omladinskom Hostelu Zadar od 1. kolovoza 2018. (dolazak) do 12. kolovoza 2018. (odlazak). Hrvatska matica iseljenika osigurala je povoljnu cijenu punog pansiona po osobi za cjelokupno trajanje ŠHF, koja s uključenim pdv-om iznosi 188,00 kuna. HMI na temelju prijave vrši rezervaciju smještaja.
 

Plaćanje smještaja i boravišne pristojbe (44,00 kn za 12-29 god, 88,00 kn 29 god.+) vrše sami polaznici, unaprijed na osnovi predračuna koji tražite izravno od Hostela na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili u samom Hostelu plaćanjem na recepciji.

Ostale informacije možete pogledati u pismu poziva, kojeg uz prijavnicu možete preuzeti klikom na OVDJE.