Cilj UHAKUD je očuvanje nematerijalne kulturne baštine Hrvata BiH kao segmenta kulturnog identiteta jednog naroda. Za postizanje tog cilja određene su aktivnosti koje u godišnjim planovima provodi Udruga. Uz programe edukacije, izložbi, koncerata, smotri folklora, organiziraju se duhovno obnove i druge manifestacije. Jedna od brojnih novina je i hodočašće koje po prvi put organizira Udruga.


Hodočašće će biti od 10. do 11. ožujka. Polazak će biti 9. ožujka (petak) u večernjim satima, a povratak u nedjelju u večernjim satima.


Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 18. veljače 2018. godine na kontakt telefone: +387 63 808 430 (s. Ljilja), +387 63 429 011 (Toni), ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .


Plaćanje puta hodočašća bit će prilikom prijava, odnosno u dogovoru s voditeljima puta. Svaki sudionik treba platiti iznos u dvije valute, konvertibilna marka i hrvatska kuna, i to: 45 KM i 200 KN.


U cijenu je uključen prijevoz autobusom, smještaj uz večeru i doručak u hotelu u centru Đakova, ulaznice za muzeje, stručni vodiči koji će biti na raspolaganju tijekom hodočašća dva dana, kao i dodatni troškovi.


Broj mjesta je ograničen!


Voditelji puta: s. Ljilja Pehar i Toni Iličić.


Sve dodatne informacije, upite, kao i program hodočašća možete dobiti na navedete kontakt telefone.


uhakud.info