UHAKUD u BiH od 30.12.2023. do 01.01.2024. godine u Međugorju organizira Duhovnu obnovu i doček Nove godine. 

 

Dolazak sudionika, prijave i okupljanje je 30.12.2023. do 17 sati, a završetak Duhovne obnove planiran je 01.01.2024. oko 15 sati. 

 

Voditelj je s. Ljilja Pehar, školska sestra franjevka, a tema ovogodišnje Duhovne obnove je "Ta, Bogu ništa nije nemoguće". 

 

Program susreta sastoji se od korisnih i poučnih predavanja, sudjelovanjem na sv. Misi, klanjanjem pred Presvetim, zatim odlazak na Križevac, Podbrdo i još puno toga, a ovo je samo dio onoga što Vas očekuje.

 

Cijena seminara je 90 Eura, a u cijenu je uključen smještaj i obroci (doručak, ručak i večera). 

 

Broj mjesta je ograničen, a možete se prijaviti do 15. prosinca 2023. na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na kontakt telefon 063 808 430 (Ljilja), 063 429 011 (Toni). 

 

Također, na navedeni mail i na kontakt telefon možete dobiti i sve ostale informacije. 

 

Nudimo Vam nešto drugačiji doček Nove godine u Međugorju. Tiho i nenametljivo. Na promjenu. Na susret sa živim Bogom. Ali i sa samim sobom. Međugorje nam uvijek nudi utjehu. Nudi Majčinski zagrljaj. Mir i istinu, te nas poziva na tišinu i unutarnju promjenu jer to je ono što nam svima treba. Novogodišnji seminar u Međugorju je uistinu jedan poseban dar. To su dani ponuda onima koji žele u ozračju sabranosti i molitvenoj šutnji pred tajnom Euharistijske Prisutnosti, na jedan potpuno drugačiji način dočekati i ući u Novu 2024. godinu.

 

Vođeni Božanskim milosrđem, velikim zanimanjem i odazivom na duhovno zajedništvo, UHAKUD u BiH Vas poziva da dođete i osjetite istinsku ljubav Božju i ljubav koju Vam može pružiti bližnji, istinsko zajedništvo i snagu koja će Vas voditi putem Božje pobjede.