Duhovna obnova za mlade i Doček Nove 2022. godine

Ispis
Kreirano 30 Studeni 2021

U predivnom Božićnom vremenu u Međugorju, UHAKUD u BiH od 30.12.2021. do 02.01.2022. godine organizira Duhovnu obnovu za mlade i Doček Nove 2022. godine.

 

 

 

Plakati s primamljivim ponudama pozivaju nas na sve strane. Nude nam „ludu i nezaboravnu noć“. Na drugoj strani nudimo nešto drugačiji doček Nove godine u Međugorju. Tiho i nenametljivo. Na promjenu. Na susret sa živim Bogom. Ali i sa samim sobom. Međugorje nam uvijek nudi utjehu. Nudi Majčinski zagrljaj. Mir i istinu, te nas poziva na tišinu i unutarnju promjenu jer to je ono što nam svima treba. Novogodišnji seminar u Međugorju je uistinu jedan poseban dar. To su dani ponuda onima koji žele u ozračju sabranosti i molitvenoj šutnji pred tajnom Euharistijske Prisutnosti, na jedan potpuno drugačiji način dočekati i ući u Novu 2022. godinu.

 

Program ovogodišnjeg susreta sastoji se od korisnih i poučnih predavanja, sudjelovanjem na sv. Misi, klanjanjem pred Presvetim, zatim odlazak na Križevac, Podbrdo... i to je samo dio onoga što Vas očekuje.


Voditelj je s. Ljilja Pehar
, školska sestra franjevka, a tema seminara je „SVJETLOST SVIJETA“.

 

Dolazak sudionika, prijave i okupljanje je 30. prosinca do 17 sati, a završetak je planiran 2. siječnja 2022. godine oko 11 sati.

 

Cijena seminara je 90 Eura, a u cijenu je uključen smještaj kao i obroci (doručak, ručak, večera).

 

Prijave i sve dodatne informacije možete dobiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , kao i na kontakt telefon: s. Ljilja (00387 63 808 430); Toni (00387 63 429 011).

 

Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete do 20. prosinca 2021. godine.

 

Vođeni Božanskim milosrđem, velikim zanimanjem i odazivom na duhovno zajedništvo, UHAKUD u BiH Vas poziva da dođete i osjetite istinsku ljubav Božju i ljubav koju Vam može pružiti bližnji, istinsko zajedništvo i snagu koja će Vas voditi putem Božje pobjede.

 

UHAKUD u BiH

primi sui motori con e-max

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Tamburica

Tambura (deminutiv tamburica) je narodni trzalački instrument. Ona je tradicionalna, a ne autohtona kulturna tekovina južnih Slavena pa tako i Hrvata Bosne i Hercegovine

Diple

Diple su narodni instrument napravljen od ovčije kože. Specifične su po tome što daju dugotrajan i neprekidiv zvuk

Šargija

Šargija je žičani trzalački instrument bez kojeg je bosansko kolo nezamislivo. Ostala prepoznatljiva kao simbol hrvatskog ponosa i prkosa i može se reći da je očuvala hrvatski nacionalni identitet u Bosni.

Gusle

Gusle su jedan od stožernih čimbenika hrvatske kulture i nacionalnog bića. One su izvorište životne radosti, vedrine, poštenih osjećaja i pjesništva.

Copyright © 2023 UHAKUD u BiH