NAJAVA: Duhovna obnova za mlade i Doček Nove 2020. godine

Ispis
Kreirano 09 Prosinac 2019

UHAKUD u BiH od 30.12.2019. do 02.01.2020. u Međugorju organizira već tradicionalno Duhovnu obnovu za mlade i Doček Nove 2020. godine.

 

 

 

 


Novogodišnji duhovni seminar u Međugorju je uistinu jedan poseban dar, jer nam nudi utjehu, nudi Majčinski zagrljaj. Predivno Božićno vrijeme u Međugorju u kojem svatko može pronaći svoj mir. To su dani ponuda onima koji žele u ozračju sabranosti i molitvenoj šutnji pred tajnom Euharistijske Prisutnosti, na jedan potpuno drugačiji način dočekati i ući u Novu 2020. godinu.


Odlazak na Križevac, Podbrdo, sudjelovanje na sv. Misi, korisna i poučna predavanja, klanjanje pred Presvetim... samo je dio onoga što Vas očekuje na duhovnoj obnovi.


Voditelj je s. Ljilja Pehar školska sestra franjevka, a tema seminara je „GORE SRCA“.


Dolazak sudionika, prijave i okupljanje bit će 30.12.2019. do 17 sati, a završetak je planiran 02.01.2020. oko 11 sati.


Cijena seminara je 80 KM za studente i učenike, dok je 110 KM za ostale osobe. U cijenu je uključen smještaj kao i obroci (doručak, ručak i večera).


Prijave kao i sve dodatne informacije možete dobiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kao i na kontakt telefone: s. Ljilja (00387 63 808 430); Toni (00387 63 429 011).


Na seminaru mogu sudjelovati isključivo osobe do 33 godine.


Broj mjesta je ograničen, a prijave traju do 20. prosinca 2019. godine.


Vođeni Božanskim milosrđem, velikim zanimanjem i odazivom na duhovno zajedništvo, UHAKUD u BiH Vas poziva da dođete i osjetite istinsku ljubav Božju i ljubav koju Vam može pružiti bližnji, istinsko zajedništvo i snagu koja će Vas voditi putem Božje pobjede.

UHAKUD u BiH


primi sui motori con e-max

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Tamburica

Tambura (deminutiv tamburica) je narodni trzalački instrument. Ona je tradicionalna, a ne autohtona kulturna tekovina južnih Slavena pa tako i Hrvata Bosne i Hercegovine

Diple

Diple su narodni instrument napravljen od ovčije kože. Specifične su po tome što daju dugotrajan i neprekidiv zvuk

Šargija

Šargija je žičani trzalački instrument bez kojeg je bosansko kolo nezamislivo. Ostala prepoznatljiva kao simbol hrvatskog ponosa i prkosa i može se reći da je očuvala hrvatski nacionalni identitet u Bosni.

Gusle

Gusle su jedan od stožernih čimbenika hrvatske kulture i nacionalnog bića. One su izvorište životne radosti, vedrine, poštenih osjećaja i pjesništva.

Copyright © 2022 UHAKUD u BiH