NAJAVA: Izborna skupština UHAKUD u BiH

Ispis
Kreirano 28 Veljača 2018

Na temelju članka 25. stavak 2. Statuta UHAKUD u BiH, predsjednik Skupštine UHAKUD u BiH Nikica Martinović sazvao je 17. redovitu izbornu skupštinu koja će se održati 11.3.2018. godine u 12 sati u Novom Travniku.

 

 

 

 

Za sjednicu je predložen sljedeći dnevni red:

1. Pozdravno obraćanje domaćina
2. Minuta šutnje za pokojne članove UHAKUD u BiH
3. Odabir zapisničara i ovjerovatelja zapisnika
4. Izvješća o radu u 2017. godini
5. Izbor novih radnih tijela Udruge
6. Razmatranje plana aktivnosti za 2018. godinu
7. Razno

 

Svi članovi mogu pripremiti ostale prijedloge dnevnog reda koji nisu navedeni, a smatraju kako bi trebali biti dio, te ih dostaviti u ured UHAKUD ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , kako bi se isti blagovremeno uključili u dnevni red.

 

Svoj dolazak i sudjelovanje na skupštini potrebno je potvrditi do 5.3.2018. godine na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

 

Više informacija o lokaciji skupštine i detaljan dnevnog red dobit ćete u sljedećoj obavijesti koja će uslijediti nakon potvrde Vašega dolaska.

 

UHAKUD u BiH ovim putem zahvaljuje se HKUD „Stari hrast 2000“ na organizaciji i domaćinima ove izborne skupštine.

 

UHAKUD u BiH

primi sui motori con e-max

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Tamburica

Tambura (deminutiv tamburica) je narodni trzalački instrument. Ona je tradicionalna, a ne autohtona kulturna tekovina južnih Slavena pa tako i Hrvata Bosne i Hercegovine

Diple

Diple su narodni instrument napravljen od ovčije kože. Specifične su po tome što daju dugotrajan i neprekidiv zvuk

Šargija

Šargija je žičani trzalački instrument bez kojeg je bosansko kolo nezamislivo. Ostala prepoznatljiva kao simbol hrvatskog ponosa i prkosa i može se reći da je očuvala hrvatski nacionalni identitet u Bosni.

Gusle

Gusle su jedan od stožernih čimbenika hrvatske kulture i nacionalnog bića. One su izvorište životne radosti, vedrine, poštenih osjećaja i pjesništva.

Copyright © 2021 UHAKUD u BiH