UHAKUD u BiH organizira doček Nove godine

Ispis
Kreirano 01 Prosinac 2016

Potaknuti velikim odazivom i zanimanjem folkloraša i ostalih ljudi na duhovno zajedništvo, i ove godine članovi UHAKUD-a u BiH organiziraju doček Nove godine i duhovnu obnovu za mlade, u Međugorju u Kući mira.

 

 

U predivnom Božićnom vremenu u Međugorju svatko može pronaći svoj mir. Ovi su dani ponuda onima koji žele u ozračju sabranosti i molitvenoj šutnji pred tajnom Euharistijske Prisutnosti, na jedan potpuno drugačiji način dočekati i ući u Novu 2017. godinu.

Program će trajati od 30.12.2016. godine do 02.01.2017. godine.

Dolazak, prijave i okupljanje bit će 30.12.2016.g do 17 sati, a završetak je planiran 02.01.2017. nakon ručka.

Cijena seminara je 45 KM (nezaposleni, studenti, učenici...) dok je za zaposlene osobe 60 KM. U cijenu je uključen smještaj, kao i obroci (doručak, ručak i večera). Ukoliko netko nije u mogućnosti sudjelovati u navedenom iznosu plaćanja smještaja, bit će oslobođen od plaćanja ukoliko se javi organizatorima.

Prijave traju do 20. prosinca 2016. godine, broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; s Ljilja Pehar (00387 63 808 430); Toni (00387 63 429 011). Također, na navedeni mail i brojeve telefona možete dobiti i sve ostale informacije. Nakon završetka prijava, svim sudionicima poslat ćemo kompletan program duhovne obnove.

Voditelj seminara bit će s. Ljilja Pehar iz Mostara.

- Dođite i osjetite istinsku ljubav Božju i ljubav koju Vam može pružiti bližnji, istinsko zajedništvo i snagu koja će Vas dobiti putem Božje pobjede. Pozdravite ulazak u Novu 2017. klanjanjem  pred Presvetim i prikladnom zabavom u Kući mira, poručuju organizatori.  

 

uhakud.info

primi sui motori con e-max

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Tamburica

Tambura (deminutiv tamburica) je narodni trzalački instrument. Ona je tradicionalna, a ne autohtona kulturna tekovina južnih Slavena pa tako i Hrvata Bosne i Hercegovine

Diple

Diple su narodni instrument napravljen od ovčije kože. Specifične su po tome što daju dugotrajan i neprekidiv zvuk

Šargija

Šargija je žičani trzalački instrument bez kojeg je bosansko kolo nezamislivo. Ostala prepoznatljiva kao simbol hrvatskog ponosa i prkosa i može se reći da je očuvala hrvatski nacionalni identitet u Bosni.

Gusle

Gusle su jedan od stožernih čimbenika hrvatske kulture i nacionalnog bića. One su izvorište životne radosti, vedrine, poštenih osjećaja i pjesništva.

Copyright © 2020 UHAKUD u BiH